Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, fejtörő, egyperces
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1/2=100/200 és 100/200 : 100 = 1/200-tól nagyobb (1/200-on kívül) a baloldalon lévő mindegyik tört (ugyanakkora számláló esetén kisebb a nevező mint 200), így az összeg nagyobb lesz, mint 100 · 1/200 = 100/200 =1/2.
0