Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
387
a₁=13
d=4
S₁₅₀= a₁+a₁₅₀/2 *150
S₁₅₀=?
a₁₅₀= a₁+ 149d
a₁₅₀=?

Előre is köszönöm a megoldást!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

a₁₅₀=5 973
S₁₅₀=448 950
1