Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
417
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Számzárak, kombinatorika, faktorális
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

A) 2⁷=128
B) 10!=10 9·8·7·6 5·4·3·2·1=362880
C) 1/10
D) 10⁶+10⁷+10⁸+10⁹+10¹⁰=11 111 000 000
Módosítva: 5 éve
0