Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat .

Főoldal » Középiskola » Matematika
473
Írd algebrai alakba a per(/) az törve
Z=a+i b
a) Z=2/2+i
b) Z=1+i/1-21
c) Z=2+3i/3-4i

Nagyon örülnék ha segíteni valaki
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem!
0

Csatoltam képet. Ebben a youtube videómban magyarázom is. Ha lesz időd, érdemes megnézned.
https://www.youtube.com/watch?v=8cw6A9_Cpck&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=10
Módosítva: 5 éve
0