Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek!SOS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
1016
1. Tomi megfigyelte, hogy 0,6 valószínűséggel találja el kedvenc csapata mérkőzésének eredményét. Mekkora valószínűséggel téved a következő fordulóban?

2. A céllövöldében a zsivány Rumcájsz 30 nyereményből 7-et talál el. Mekkora valószínűséggel nem találja el a következő nyeremény pálcikáját?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek,sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. p=1-0,6=0,4
2. p=23/30
0