Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematka

Főoldal » Középiskola » Matematika
354
Tudnátok nekem segiteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

1) (9+5)·1³=14·1=14 cm³=0,014 dm³=14000 mm³
2) 2·(3·3+3·2+3·2)=42 cm²=0,42 dm²=4200 mm² (felszín szempontjából olyan, mintha a hiányzó részeknél is lennének kockák)
3) négyféle (1;2;3;4)
4) 1:(1 db); 2:(2 db); 3:(7 db); 4(4 db) Ell. :1·1+2·2+7·3+4·4=42 db oldal (2.feladat)
Módosítva: 5 éve
0