Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
393
Bazsa Rózsa virágárus őt kosárból piros és fehér rózsákat árul. A kosarakban vegyesen vannak a virágok. "Ha ezt a kosarat eladom, akkor kétszer annyi piros rózsám marad mint fehér"- gondolja magában. Melyik kosárra gondolt?
1. kosár=29
2. kosár=22
3. kosár =16
4. kosár=15
5. kosár=13 szál virág
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0