Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek!

Főoldal » Középiskola » Matematika
362
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

A) 6!=6·5·4·3·2·1 =720
B) (5·2)·4!=10·4·3·2·1=240
C) (10·2)·4!=20·4·3·2·1=480
D) 2·2!·4!=2·2·1·4·3·2·1=96
E) 2·3!=2·3·2·1=12
F) d-e=96-12=84
Módosítva: 5 éve
1