Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Érettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
2241
Adott az A=[-3;4[ és B=[-6;2] intervallum. Adjuk meg az A∪B és az A∩B intervallumokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
A∪B=[-6;4[
A∩B=[-3;2]
Módosítva: 9 éve
0

Csatoltam képet.
0

A∪B=összeöntjük a két halmazt=[-6;4[
A∩B=ami közös bennük=[-3;2]
0

Én is csatolok képet:
(Ha már megcsináltam)
0