Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Egy 10tagú csoportban 6beszélnek németül 8 angolul, hányan beszélik mind a kéy nyelvet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
x = 6+8-10= 4 fő beszéli mindkét nyelvet.
0

Természetesen Kazah megoldása tökéletes, mint mindig. Ha van 20 perced érdemes megnézned a halmazelméletről szóló videómat, ahol több példát is magyarázok. Megtisztelsz, ha megnézed. :)
https://www.youtube.com/watch?v=EmN9vKgxC8g&t=882s
0