Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen! SOS!

Főoldal » Középiskola » Fizika
805
Egy vasúti szerelvény 20 másodpercig egyenes vonalú egyenletes mozgással halad, és közben 60 méter utat tesz meg. Mennyi a sebessége? Rajzoljuk meg a mozgás sebesség-idő grafikonját!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v=s/t` = `(60m)/(20s)` = 3 `m/s`

Ábra
0