Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
353
Hello
Csatoltam Képet, a 159-es feladat magyarázatára lenne szükségem. Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem! Elöljáróban annyit, hogy a tautológia mindig igaz állítás a benne szereplő változók akármelyik logikai értékére nézve. (Olyan, mint az algebrában az azonosság.) :)
0

Csatoltam képet. Ezt is magyarázom ebben a youtube videómban. Igaz, ez egy ekvivalenciával több,
https://www.youtube.com/watch?v=rI2uF_UU9tQ&list=PLwXxAxAEOlGiC9eu7b24OgVZbMxKWom3C&index=4
Módosítva: 5 éve
0