Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
322
Csatoltam képet köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos matek matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
x = 1/4 és y = 1/2
8x - 4y + 2xy = 8 · 1/4 - 4 · 1/2 + 2 · 1/4 · 1/2 = 2 - 2 + 1/4 = 1/4
0

Csatoltam képet.
0