Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika (SOS)

Főoldal » Középiskola » Matematika
322
Sziasztok! Valaki tudna segíteni az alábbi feladatokban? Csatoltam képeket.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
2)
A) 15! B) 14! C) 15! - 14!
1

1)feladat:
1

3) feladat
10 · 10 · 10 · 10 =10⁴ =10 000 féle pinkód van.
11,69 millió = 11 690 000 simkártya volt, így legalább
11 690 000 : 10 000 = 1169 ugyanolyan pinkódja volt valamelyik simkártyának.
1