Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lineáris függvény

Főoldal » Általános iskola » Matematika
441
Valaki elmagyarázza a lineáris függvényt nekem? Vagy csatoltok linket példával?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
Ha megnézed a youtube csatornám videóját, pont erről mesélek. :)
https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=8
Ha bármilyen kérdésed van, a levelezőben kérdezd meg. OK?
Módosítva: 5 éve
0