Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segíteneni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
695
Tudja valaki hogy hogyan kell megcsinàlni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
A 6, feladatnál ahol nulla, vagy pozitív eredmények jönnek ki, azok a természetes számú eredmények.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Érdemes megnézned ezt a youtube videómat. :)
https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=11
Módosítva: 5 éve
0

Kérlek az egyik kép alatt jelöld megoldásnak ha segített a válaszom.
Módosítva: 5 éve
0