Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia. a8o.

Főoldal » Általános iskola » Kémia
454
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Holnapra kell
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

5
Készítem. Ha lesz 10 perced, érdemes megnézned ezt a videómat. :)
https://www.youtube.com/watch?v=h0SUAPdctfc&list=PLwXxAxAEOlGgoSN7mVHesgExz0iqvh9VH&index=8
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet. A csoporté
Módosítva: 5 éve
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1