Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek sürgős a kis tesómnak!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
427
Old meg az egyenletet/hány megoldása van?.
Hány megoldása van az alábbi egyenleteknek.
a) 6(2+x)=36(x-5)+39
b)10(2x-3)+5=15+20(x+1)
c)9-6(x-3)=12x-21
d) 2×(x+7)-2×x=7
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Nagyon kell
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
1

Kérlek mond meg a tesőkádnak, ha van 100 perce, akkor érdemes megnéznie ezt a youtube videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=11
0