Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
478
Határozzuk meg a számtani sorozat első elemét és differenciáját, ha a következőket tudjuk a sorozatról:
1., a₁ + a₂ = 20 és a₃ = 22
2., a₁ + 3a₂ = 50 és a₈ = 75
3., a₁ + a₂ + a₃ = 66 és a₇ = 57
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Számtani sorozat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Nekiálltam
0

1)feladat
2

3)feladat
Módosítva: 5 éve
1

2)feladat
1

2)feladat
Módosítva: 5 éve
1