Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek kérlek újra fotóztam!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
346
Hány megoldása van az alábbi egyenleteknek.
a) 6(2+x)=36(x-5)+39
b)10(2x-3)+5=15+20(x+1)
c)9-6(x-3)=12x-21
d) 2×(x+7)-2×x=7
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0