Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számsorozatok! SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
842
Hányadik tagja az alábbi sorozatoknak a 30? Hogy kell megcsinálni?
a, an=8n-18
b, bn= 10n+20/3n-26
d, dn= n²-11n+18
e, en= log2n
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

a) és b) feladat
1

d) és e) feladat
0