Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
2244
Egy személyi számítógépet 230V feszültségű áramforrásra kapcsoltuk. Mekkora munkát végez az áramforrás elektromos mezeje 3 óra alatt, ha az áramerősség 50 mA?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Lpa/18
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=U*I*t=230V*0,05*10800s=124200J
1