Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni a matek házi megoldásában.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
579
A változó milyen értékénél lesz a kifejezés értéke nulla?
5×+5
7×-3×
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

5x +5 =0 /-5
5x = - 5 /:5
x = - 1

7x - 3x = 0
4x = 0 /:4
x = 0
1