Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
303
1. 9 - (13 - 17) + 5 =?

2. - 6 ÷ 2 - 3 × 9=?

3. 2,4 + 3,5 - 1,09 - 1,7=?

4. 3,5 ÷ 0,7 - 1,4 × 0,2=?

A válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sürgős, Matematika, számok, racionális, Racionális számok
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

1) 9-(-4)+5=9+4+5=18
2) (-6):2-3·9=-3-27=-30
3) 2,4+3,5-1,09-1,7=5,9-2,79=3,11
4) 3,5:0,7-1,4x0,2=5-0,28=4,72
2