Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
643
Egy motorkerékpár izzólápáján 1 perc alatt 150 C nagyságú töltés áramlik át. Mekkora erősségű elektromos áram halad át az izzón?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Lap/9
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
I=Q/t=150C/60s=2,5A
1