Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számsorozatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
312
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a_1` = 5

`a_2` = `-3*a_1+21` = `-3*5+21` = -15+21 = 6

`a_3` = `-3*a_2+21` = `-3*6+21` = -18+21 = 3

`a_4` = `-3*a_3+21` = `-3*3+21` = -9+21 = 12

`a_5` = `-3*a_4+21` = `-3*12+21` = -36+21 = -15
1