Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek hàzi

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
Csatoltam kèpet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1) 2·2=4 féle végeredmény lehet (Bence 2., akkor is 2, ha 3., akkor is 2)
3 mérkőzésre került sor

2) 5·5·5·5=625 ilyen négyjegyű szám van
5-tel nem osztható: 5·5·5·4=500 db
5-tel nem osztható és különböző számjegyűek: 4·3·2·4=96 db
7-re végződő: 1/5-e
77-re végződő: 1/5 · 1/5 = 1/25-e
Módosítva: 5 éve
0