Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok,Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
1773
1.Oszlop
Legyen A={15-nél nem nagyobb, 2-vel osztható természetes számok}, B={15-nél nem nagyobb 3-mal osztható természetes számok} C={15-nél nem nagyobb,5-tel osztható természetes számok} s a H alaphalmaznak tekintsük a 15-nél nem nagyobb természetes számok halmazát
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csinálom
0

Csatoltam képet.
0