Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
404
Old meg a következő feladatot:
sin60+cos150=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
sin60=(gyök alatt 3):2 cos150=-(gyök alatt 3):2 egymás ellentettjei, így ha a kettőt összeadjuk valóban 0-t kapunk.
0