Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
369
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
Ebben a videómban magyarázom, 3,5 perc után, hogy ilyen feladatot hogyan tudsz megoldani.
https://www.youtube.com/watch?v=Ih5MmFlRYbQ&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr&index=2
A profilomnál is kértem mindenkit, hogy a feladatokat egyenként tedd ki, akkor többen segítenek. :)
Módosítva: 5 éve
0