Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sorozat határértéke

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
√n-3 - √n+1
(√n-2 - 3) / (√2n+1 + 2)
Mik ezeknek a soroztoknak a határértékei.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet. Ebben a youtube videómban magyarázom a legfontosabb típusfeladatokat. Megtisztelsz, ha megnézed.
https://www.youtube.com/watch?v=IRKmPUh8_7E&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=13
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0