Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozd meg azt a legnagyobb...

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
Határozd meg azt a legnagyobb számot, amelyikben a harmadik számjegytől kezdve minden számjegy az elöző két számjegy összege
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, help, szöveges
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
10112358
Minél kisebb számjegyekkel kezded el a számot, annál több jegyű lesz a szám.
1+0=1, 0+1=1, 1+1=2, 1+2=3, 2+3=5, 3+5=8
Módosítva: 5 éve
0