Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
345
Az alábbi két feladatban kérnék segítséget.Köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
2*3,5-1=7-1=6
2*(-5)-1=-10-1=-11
(8+1):2=9:2=4,5
(-9+1):2=(-8):2=-4
2

3-as előtt:
3*2-7=6-7=-1
(-1)*2-3=-2-3=-5
2*(-5)-(-1)=-10+1=-9
2*(-9)-(-5)=-18+5=-13
7-es után:
2*7-3=14-3=11
2*11-7=22-7=15
2*15-11=30-11=19
2*19-15=23
-13;-9;-5;-1;3;7;11;15;19;23
Hagyd le a végéről, amelyiket kell.
Módosítva: 5 éve
2