Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani Sorozatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Sziasztok! Tudna ebben a feladatban valaki segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
b) b₁=4 d=4
c) c₁=4 d=-3
d) d₁=0 d=1
e) e₁=2 d=1
g) g₁=5 d=0
h) h₁=4/5 d=3/5
Módosítva: 5 éve
1