Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
451
Bontsd egyszerű kijelentésekre majd írd fel logikai művelettel.
Ha délután tanulok és nem alszok ,akkor okosabb leszek és bölcsebb.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Készítem!
0

Csatoltam képet. Ajánlom figyelmedbe ezt a youtube videómat:
https://www.youtube.com/watch?v=rI2uF_UU9tQ&list=PLwXxAxAEOlGiC9eu7b24OgVZbMxKWom3C&index=4
Módosítva: 5 éve
0