Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Területszámitási feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
640
Egy 10 cm hosszú szakaszt két részre osztunk, és a részek fölé egy négyzetet és egy szabályos
háromszöget rajzolunk. Hogyan osszuk fel a szakaszt, hogy a részek területének összege minimális
legyen?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem!
0

Csatoltam képet. Ez csak minta, de készítem a tiedet is.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Érdemes megnézned segítségül ezt a videómat. Megtisztelsz, ha megnézed. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=O-gI3d-LHAQ&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=4
Módosítva: 5 éve
0