Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszi, sürgős lenne. írjuk fel egy háromszög súlyvonalainak és középvonalainak egyenletét ha a csúcsai a(2,3) b(-4,-2) c(6, -6)

Főoldal » Középiskola » Matematika
1153
írjuk fel egy háromszög súlyvonalainak és középvonalainak egyenletét ha a csúcsai a(2,3) b(-4,-2) c(6, -6)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
1

Súlyvonalak egyenesei:
13x+14y=-6
x-16y=28
7x-y=11
1

Középvonalak egyenesei:
2x+5y=0,5
9x+4y=-7
5x-6y=29
1