Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

10 mondtos SOS bemutatkozás

647
Sziasztok! Valaki tudna segíteni hogy miket írjak bele egy rövidebb de lényegretoro bemutatkozáshoz? Abban kéne segiteni hogy milyen adatokat irjak bele meg ilyesmi. Köszi elore is a segitseget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Magyar nyelv

Válaszok

2
Szia , ha magadról írsz bemutatót , akkor :
-Neved első sorban
-Születési dátumod
-Ahány éves vagy
-Hobbid
-Jövőd

PL: Nelli vagyok , 2002 Telén születtem , 17 éves vagyok , szeretek rajzolni , regényt írni , és a jövőben szeretném teljes körű munkaként végezni azt.
Módosítva: 3 éve
0

XY vagyok …éves és a szüleimmel …városban/faluban lakunk évek óta. … testvérem van. Általános iskolai tanulmányaimat szülővárosomban elég jó eredménnyel végeztem. Szeretek sportolni, túrázni. A családommal gyakran kirándulunk hétvégén. Szívesen hallgatok zenét, bár igazán a könnyűzene a kedvencem. Az ismerőseim azt mondják rólam, hogy társaságkedvelő vagyok, habár nem szeretek középpontban lenni. Nagyszüleimhez nyári szünetben szoktam menni. Sokat tanulok tőlük. Nagyon örülök, hogy ebbe az iskolába tanulhatok, hiszen első helyen ezt jelöltem be. Meglátom majd, hogy milyen eredménnyel fogom elvégezni a középiskolát, és annak megfelelően próbálok reális célt kitűzni a továbbiakat illetően abban a biztos tudatban, hogy tudom, a szüleim mindenben támogatnak.
Módosítva: 3 éve
0