Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
332
Csatolok képet. Egyetlen rövid feladat csak nagyobb nem értem... A 656.az!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Oszd el a térfogatot az alapterülettel és máris megkapod a magasságot (a mértékegységek legyenek hasonlóak, pl mindkettő cm-nek a megfelelő hatványa):

m = `V/A` = `(480 cm^3)/(30 cm^2)` = 16 cm
1