Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sürgős ! Sos!! Fejezd ki az x segítségével a kérdezett mennyiségeket! Egy téglatest egyik elé x cm , a másik kettő 4 ,illetve 5 cm. Mekkora a felszíne ? Mekkora a térfogata ?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
333
Nagyon sürgős ! Sos!! Fejezd ki az x segítségével a kérdezett mennyiségeket! Egy téglatest egyik elé x cm , a másik kettő 4 ,illetve 5 cm. Mekkora a felszíne ? Mekkora a térfogata ?

Nagyon hálás lennék !
Nagyon fontos ! Sürgős !
Előre is köszönöm !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A = `2*(4*5+x*5+x*4)` = 40+18x `cm^2`

V = `4*5*x` = `20x` `cm^3`
Módosítva: 5 éve
0