Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS FONTOS!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
291
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
8,

a, 9! = 362880 sorrend lehet

b, `4!*5!` = 2880 lehetőség van.

c, `5!*4!` = ugyanannyi

d, Először 5 férfi közül választhatunk, utána 4 nő közül, majd 4 férfi...stb

`5*4*4*3*3*2*2*1*1`= `5!*4!` = szintén 2880.
0