Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
489
Valaki segítsen kérlek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

y=x²+5x+1=x²+5x+6,25-5,25=(x+2,5)²-5,25, így a parabola csúcspontja: (-2,5;-5,25), ami a III. negyedben van.
0