Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem értem ezt a feladatot..

Főoldal » Általános iskola » Matematika
490
Sziasztok, nem értem ezt a matek házit segítene valaki?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a =`3.899dot(9)`

10a = `38.99 dot(9)`

9a = `38.99 dot(9)-3.899 dot(9)` = 35,1

a = `35.1/9` = 3,9


Nulla elemű részhalmaz: (Üres halmaz) (1 db)

Egyelemű részhalmazok: 3 | 5 | 8 | e (4 db)

Kételemű részhalmazok: 3, 5 | 3, 8 | 3, e | 5, 8 | 5, e | 8,e (6 db)

Háromelemű részhalmazok: 3, 5, 8 | 3, 5, e | 5, 8, e | 3, 8, e (4 db)

Négyelemű részhalmaz : 3, 5, 8, e (1 db)
1