Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
477
Segítsetek már nekem!! 8.osztalyos ofis tankönyv 11oldal 6.feladatát szeretném
De küldök képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
(9-6)+6+(15-6)=18 eleme van A unió B- nek.
1

Csatoltam képet. Mivel Alkst megoldása tökéletes, az ő válaszát jelöld megoldásnak. Én csak ezt a youtube videómat szeretném figyelmedbe ajánlani: https://www.youtube.com/watch?v=EmN9vKgxC8g&t=853s
És remélem segítőtársam megbocsájtja nekem, ha küldök a megoldásához egy rajzot. :)
Módosítva: 5 éve
0