Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
651
6 tagú társaság, 4 lány és 2 fiú.
a) Hányféleképp ülhetnek le ha a 2 fiú egymás mellé ül minden esetben?
b) Hányféleképp ülhetnek le úgy, hogy a 2 fiú nem ül egymás mellett?
Kérlek magyarázatot is írjatok hozzá!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Érdemes megnézned a youtube csatornám erról szóló videóját. :)
https://www.youtube.com/watch?v=EXhWK59nNwc&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr&index=1
Módosítva: 5 éve
1