Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számsorozatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
298
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,

`a_1` = -2

`a_2` = 1

`a_3` = 6

`a_4` = 13

`a_5` = 22

`a_6` = 33

b,

`a_1` = -24

`a_2` = -42

`a_3` = -48

`a_4` = -36

`a_5` = 0

`a_6` = 66

c,

`a_1` = 6

`a_2` = 3

`a_3` = 2

`a_4` = 1.5

`a_5` = 1.2

`a_6` = 1
1