Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számsorozatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
312
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a,

Három többszörösei

`a_1` = 3

`a_2` = 6

`a_3` = 9

`a_4` = 12

`a_5` = 15

b,

Természetes számok köbei

`a_1` = 1

`a_2` = 8

`a_3` = 27

`a_4` = 64

`a_5` = 125
1