Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számsorozatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
319
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, 1, 2, 3, 4, 5, 6;

`a_n` = `a_(n-1)+1` = n

b, 1, 2, 3, 4, 5, 6;

`b_n` = `b_(n-1)+1` = n

c, 2, 4, 6, 8, 10, 12

`c_n` = `c_(n-1)+2` = 2n

d, 4, 7, 10, 13, 16, 19

`d_n` = `3n+1`
1