Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
305
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Lerajzolod, berajzolod a magasságot, lesz két derékszögű háromszöged, melynek az egyik befogója 10 cm, az átfogója 25 cm.

`cos alpha` = `10/25`

`alpha` = 66,42°

`beta` = 180-`2*alpha` = 47,16°
0