Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi (arányosság)

Főoldal » Középiskola » Matematika
915
Három napig 1000Ftból "élek". Az első, második és harmadik napon elköltött pénzek aránya 1:2:2

Előre is köszönöm
Ok: Német essayt kell írnom nincs időm:(
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1x+2x+2x=1000Ft
5x=1000
x=200 Ft
1nap=1*200=200ft
2nap=2*200=400 Ft
3nap=2*200=400Ft
0